Román fordításra van szükséged?

Üdvözöllek az online irodámban!
Miben segíthetek?

Scroll

Laslavic Tímea
vagyok

A Romániai Igazságügyi Minisztérium által engedélyezett hivatalos fordító vagyok. Anyanyelvi szinten ismerem a román nyelvet. Ha román fordításra van szükséged, jó helyen jársz!
Hivatalos fordítások

Közel 15 éves tapasztalatom van a hivatalos fordításokban. Én Temesváron tartózkodom, de ha te Magyarországon, nem OFFI fordítást kértek tőled és csak elektronikus formában van szükséged az iratra, az is megoldható – elküldöm e-mailen, beszkennelve, elektronikusan is aláírva.

Honlapok fordítása

Termékeidet vagy szolgáltatásaidat a romániai piacra is be szeretnéd hozni? Segítek lefordítani a honlapod úgy, hogy az tényleg román nyelven legyen. Fontos: anyanyelvi szinten ismerem a román nyelvet! A honlapod nem fog „romántalannak” tűnni a román ajkúak előtt.

Content writing
Román nyelvű szövegre van szükséged? Segítek lefordítani vagy megírni a szöveget a közösségi oldaladra, honlapodra, blogodra, szórólapodra. Elkészítem a termékeid/szolgáltatásaid román nyelvű leírását. Átnézem és korrektúrázom a már elkészült anyagaidat.
Valami más?
Ha eszedbe jut valami, ami a tevékenységi körömmel vagy a tapasztalatommal kapcsolatos, és úgy gondolod, abban segíteni tudok neked, állok a rendelkezésedre. Kérdezz bátran, valószínűleg meg tudjuk oldani – ha nem más, ajánlok neked valakit!

Magyar-román, román-magyar fordítások

Közel 15 éves tapasztalatom van a hiteles fordításokban: magyarról románra és románról magyarra fordítok. Azért vagyok itt, hogy a lehető leghamarabb és korrekt áron lefordítsak neked bármilyen szöveget, amelyre szükséged van.
Elérhetőségeim

Elérhetőségeim:

Egy oldal fordításának hozzávetőleges ára (2000 karakter szóközökkel):
10-15 EUR

Content writing

Szövegírás és korrektúra – román nyelven

Román nyelvű szövegre van szükséged? Segítek lefordítani vagy megírni a szöveget a közösségi oldaladra, honlapodra, blogodra, szórólapodra.

Elkészítem a termékeid, szolgáltatásaid román nyelvű leírását. Átnézem és korrektúrázom a már elkészült anyagaidat.

Szövegírás és korrektúra – román nyelven

Mezítláb Temesváron

Sok-sok éve van egy román nyelvű blogom. Az elnevezése „Desculță prin Timișoara”, ami annyit jelent, hogy „Mezítláb Temesváron”. Szeretek írni, és román nyelven is ugyanolyan könnyedséggel fejezem ki magam, akárcsak magyar nyelven. Mindkét nyelvet anyanyelvemnek tekintem.

Évekig dolgoztam a temesvári nyomtatott és online sajtóban, majd a Román Televíziónál is. Szeretek írni, ez az erősségem, ez a hobbim! Szeretek utazni, érdekel az ökológia, nagy kedvtelésem a családfakutatás, szeretem a filmeket, a színházat, érdekel az építészet és a lakberendezés, a kézművesség és a főzés. A blogom érinti mindezeket a témákat.

Mezítláb Temesváron

Blog

Ugyancsak blogot vezetek a fordítási tevékenységemről is: hasznos és szórakoztató tartalmak egyaránt megtalálhatók a román nyelvű honlapomon.

Let's build something great together!

Ha eszedbe jut valami, ami a tevékenységi körömmel és tapasztalatommal kapcsolatos, és úgy gondolod, abban segíteni tudok, állok rendelkezésedre. Kérdezz bátran, valószínűleg meg tudjuk oldani – ha nem más, ajánlok valakit!
Let's build something great together!

Portfólió

Együttműködöm a temesvári fordítási irodák többségével, valamint néhány irodával a következő romániai városokból is: Bukarest, Iași, Rădăuți, Csíkszereda, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Karánsebes, Déva, Nagyszentmiklós, Arad stb.

Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház
Aradi Ioan Slavici Színház
Aradi Kamaraszínház
Nagyváradi Szigligeti Színház
Temesvári Phantasia Bábszínház
Román Televízió, Temesvári Televízió
Temes Megyei Rendőr-főfelügyelőség
Temes Megyei Korrupcióellenes Ügyészség
Temesvári Bánsági Múzeum
Temesvári Római-Katolikus Püspökség
Temesvári Bartók Béla Elméleti Líceum
Temesvári Integratio Alapítvány
Brassó Magyar Napok
Vitaful Románia
GAL Románia