Adăugat în Blog

Pagina mea este găzduită de Hostico și sunt foarte mulțumită!

hostico

Am parcurs un drum destul de lung până am ajuns să cumpăr găzduire web (hosting) de la HOSTICO, dar important este că acum treaba merge ca pe roate. Trebuie să recunosc că nu eu i-am descoperit. Mi-au fost recomandați de specialiștii din domeniu. Și mă bucur că am mers pe mâna lor, pentru că nu am avut niciodată probleme. Cel mai mult îmi place că răspund foarte rapid la orice solicitare de-a mea – fie că le scriu pe e-mail, fie că le scriu pe chat. Am avut situații diverse, mi s-a schimbat adresa/sediul, am avut nevoie să schimb datele de facturare, am trecut de la facturare semi-anuală la anuală, de la un pachet la altul etc. – de fiecare dată m-au ajutat prompt. Ambele mele pagini web – www.timealaslavic.ro și www.descultaprintimisoara.ro – sunt găzduite de Hostico, de ani de zile.

Rapid, puternic și stabil – soluții web proiectate inteligent

Cu o experienţă de peste 18 ani în industria IT şi mii de web site-uri găzduite, alegând Hostico veţi beneficia de soluţii IT stabile şi performante. Hostico spune că dispune de echipamente de ultimă generaţie şi de suportul celui mai redundant centru de date din România, GTS Telecom Bucureşti. Serviciile instalate pe aceste servere sunt mereu optimizate, securizate și personalizate, astfel încât clientul să aibă parte doar de ce e mai bun. Vi se pune la dispoziție o conexiune garantată, stabilă, astfel încât pagina se va încărca aproape instant, indiferent de locația accesării acesteia. Fiecare serviciu oferit de către Hostico este rulat pe un server dedicat acestuia. Acest lucru face aproape imposibilă căderea serviciilor și aduce îmbunătățiri semnificative vitezei de procesare și de răspuns a aplicațiilor clienților. Într-adevăr, www.timealaslavic.ro nu a picat niciodată. În plus, Hostico oferă tutoriale video de dezvoltare și administrare.

Asistență tehnică non-stop și procesare instantă

La cele menționate mai sus se adaugă și o asistență tehnică gratuită disponibilă 24/7. În momentul în care vă decideți să achiziționați unul din serviciile oferite de Hostico (sau faceți un upgrade, ca mine, acum), beneficiați de procesarea instantă a comenzii. Confirm că așa este, la momentul la care scriu acest articol, tocmai ce am dorit să fac un upgrade la pachetul Personal Mini (2,5 GB) pe care l-am avut, la pachetul Personal Midi (5 GB) pentru blogul www.descultaprintimisoara.ro. Mi-am prins urechile pentru că am intrat într-un meniu greșit, și am avut nevoie să iau legătura cu ei. Le-am scris pe chat noaptea, după ora 3. Și mi s-a răspuns în câteva secunde, în 2-3 minute treaba fiind rezolvată!

hosting hostico
Foto: Pixabay

Prețuri pentru toate buzunarele și o pagină web foarte profi

Hostico oferă servicii și suport de calitate, la tarife accesibile tuturor buzunarelor. Pentru www.timealaslavic.ro plătesc în jur de 12 euro pe an (pachetul Personal Mini), iar pentru www.descultaprintimisoara.ro, unde am nevoie de mai mult spațiu pentru fotografii, 6 euro pe trimestru (pachetul Personal Midi). Întotdeauna există noutăți și promoții.

Ce mi-a mai atras atenția a fost că au un site foarte bine pus la punct, extrem de user-friendly, care arată bine și mai are și textele scrise foarte bine. CU diacritice! Ce rar în ziua de astăzi 🙂

Vă recomand cu drag Hostico!

*Notă: Articolul conține linkuri de afiliere.