Adăugat în Blog

An nou, ochelari noi! Tot de la A&D Optic Shop Timișoara

Anul 2019 mi-a adus ochelari noi, pentru că mă plictisisem de ramele vechi și cum nu îmi mai plăceau, nici nu am mai prea purtat ochelarii. Sinceră să fiu, umblam mai mult fără ei, decât cu ei. Noii mei ochelari provin tot de la A&D Optic Shop din Timișoara. Am descoperit acest magazin de optică în urmă cu 2 ani și mi-a plăcut din primul moment. Ochelarii mi i-am schimbat la începutul lunii ianuarie, dar abia acum scriu despre ei.

Am tot așteptat să fac niște fotografii frumoase cu noii mei ochelari, dar într-un final am decis să „defilez” cu poza aceasta, pe care am făcut-o doar ca să i-o trimit unei prietene. Ea a zis că poza arată de zici că fac reclamă la niște cursuri de limbi străine :)) M-a distrat remarca și până la urmă m-am gândit să folosesc imaginea asta pentru articol. Ăștia sunt, deci, ochelarii! Se vede că-mi plac, nu?

Am ales lentile Essilor și rame Emilia Line by Enni Marco

La sfatul opticianului meu am ales lentile Essilor și rame italienești Enni Marco, de calitate superioară. Am fost consiliată în toate aspectele și astfel am ales lentile care să îmi asigure nu doar o vedere bună, ci și o protecție maximă a ochilor, precum și o ramă care să mi se potrivească din toate punctele de vedere.

*Lentilele Essilor îmi oferă protecție. Protejează de radiațiile UV și de lumina albastră-violet. Radiațiile UV și lumina albastră-violet sunt prezente pretutindeni în aer liber, indiferent de vreme (însorită, cer noros etc.). Și în spațiile închise  avem de-a face cu lumină albastră-violet (prezentă în sursele cu LED-uri și cu tuburi fluorescente, respectiv, în cele mai noi dispozitive electronice (calculatoare, tablete, smartphone-uri etc.). Avem nevoie de protecție peste tot!

Purtând aceste lentile mă asigur că previn îmbătrânirea prematură a ochilor, contribui la menținerea stării generale de confort, lăsând să treacă lumina vizibilă esențială și am parte de o vedere optimă și de o transparență de durată (lentilele rezistă foarte bine la reflexii, zgârieturi, murdărie, praf, apă).

*Ramele Emilia Line by Enni Marco au costat ceva, dar nu am mai vrut să fac rabat la acest aspect: data trecută m-am zgârcit la rame și am ajuns la concluzia că ar fi meritat să le schimb, așa cum m-a și sfătuit opticiana mea. Dar eu nu și nu, am cerut lentile noi în ramele vechi. Bineînțeles că m-am plictisit de ele, căci erau demodate deja acum 2 ani, darămite acum…

Așa că acum am ales exact ceea ce mi-a plăcut cel mai mult dintre ramele pe care le-am probat. Nu au fost multe, pentru că atunci când ai lângă tine un specialist, alegerea uneia care să se potrivească feței tale nu este ceva atât de dificil. Sfatul meu este să nu vă chinuiți să încercați 100 de rame dintr-un magazin de optică: cereți ajutorul personalului, acesta vă va putea indica acele câteva rame ale căror forme se potrivesc feței voaste și stilului vostru. În plus, o ramă de calitate este nu numai frumoasă și comodă, ci și mult mai rezistentă în timp.

Protejați-vă ochii! Nu amânați vizita la medicul oftalmolog!

Lucrez la calculator de foarte mult timp, astfel că am stat și stau mult cu ochii ațintiți spre lumina extrem de nocivă a monitorului. Știam de la început că profesiile alese de mine – jurnalist și traducător – vin la pachet cu niște lucruri. Printre altele, cu faptul că odată cu trecerea timpului, sănătatea mea oculară va avea de suferit. Multă vreme nici nu am observat că am probleme cu vederea…

Acum sunt pe mâini bune, am ochelari noi și buni. Mai mult decât atât, am încercat și lentilele de contact, dar despre asta voi scrie într-un alt articol.

optica timisoara

De ce vă recomand A&D Optic Shop din Timișoara?

Acest magazin se află chiar în centrul orașului, iar personalul este foarte amabil. Echipa este formată atât din optometriști, cât și din medici. Au și un orar prelungit, astfel se poate merge la ei și după ce termină omul treaba la job. Întotdeauna au și promoții. Dispun de aparatură de ultimă generație, iar întreaga gamă de lentile oferite beneficiază de certificate de calitate și de garanţie. Programați-vă online aici. A&D Optic Shop este, de altfel, prezent și pe Facebook, aici.

Nu vă mai spun că am plecat acasă și cu niște ochelari de soare bestiali! A fost dragoste la prima vedere: i-am văzut pe raft, i-am pus pe nas și… îmi veneau perfect! Așa că i-am cumpărat. Sunt pregătită de sosirea primăverii și a verii 😎

*Citește aici cele două articole anterioare pe aceeași temă:

10 ani de traduceri = ochi mult mai slabi!

De ce am ales ochelari cu lentile Essilor?