Adăugat în Blog

De ce am ales ochelari cu lentile Essilor?

a&d optic shop

Am nevoie de ochelari, așadar. Într-un articol anterior am scris despre faptul că în cei 10 ani de activitate în domeniul traducerilor vederea mi s-a stricat mult. Nu puteam scăpa fără ochelari! Am rezolvat acum problema și port ochelari cu lentile Essilor.

laptop pisica traducer

Am stat mult cu ochii ațintiți spre lumina extrem de nocivă a monitorului. Știam de la început că profesiile alese de mine – jurnalist și traducător – vin la pachet cu niște lucruri. Printre altele că odată cu trecerea timpului, sănătatea mea oculară va avea de suferit. Multă vreme nici nu am observat că am probleme cu vederea…

Anul acesta am căutat să ajung la un magazin de optică BUN, unde să fiu consultată și de un medic oftalmolog. Am ales A&D Optic Shop din Timișoara. Acolo am fost consiliată în toate aspectele și am ales lentile care să îmi asigure nu doar o vedere bună, ci și o protecție maximă a ochilor.

timea laslavic A&D optic shop timisoara
Păi se putea? Un selfie cu noii mei ochelari – împreună cu Alina, opticiana mea preferată! 

Am ales lentile Crizal Transitions de la Essilor

Lentilele Essilor oferă o protecție de durată pentru sănătatea ochilor. Protejează de radiațiile UV și de lumina albastră-violet. Radiațiile UV și lumina albastră-violet sunt prezente pretutindeni ÎN AER LIBER, indiferent de vreme (însorită, cer noros etc.). ÎN SPAȚIILE ÎNCHISE avem de-a face de asemenea cu lumină albastră-violet (prezentă în sursele cu LED-uri și cu tuburi fluorescente, respectiv, în cele mai noi dispozitive electronice (calculatoare, tablete, smartphone-uri etc.).

Purtând aceste lentile mă asigur că previn îmbătrânirea prematură a ochilor, contribui la menținerea stării generale de confort lăsând să treacă lumina vizibilă esențială și am parte de o vedere optimă și de o transparență de durată (lentilele rezistă foarte bine la dușmanii vederii clare: reflexii, zgârieturi, murdărie, praf, apă).

A&D Optic Shop

A&D Optic Shop se află chiar în centrul orașului Timișoara. Echipa este formată atât din optometriști, cât și din medici,  astfel în fiecare marți și joi după-amiaza la A&D Optic Shop veți găsi și un medic oftalmolog. Au și un orar prelungit, astfel se poate merge la ei și după ce termină omul treaba la job. Dispun de aparatură de ultimă generație, iar întreaga gamă de lentile oferite beneficiază de certificate de calitate și de garanţie. Întotdeauna au și promoții.

Aveți grijă și voi de sănătatea ochilor!